Ring oss: 0520-22 10 20

Juridik

Vi har bred kompetens inom juridik och är vana att företräda kunder i många sorters ärenden.
Privatpersoner, företag, föreningar och organisationer är lika välkomna hos oss. Prova oss gärna!

 

affärsjuridik jurist advokat

Allmän affärsjuridik

Vi ger råd i alla typer av juridiska ärenden som en företagare och ett företag kan komma i kontakt med. Inte minst avtal och kontrakt. Vi hjälper dig att skriva samarbetsavtal som håller.

Till affärsjuridik
Arbetsmiljö lagar jurist

Arbetsrätt

Vi rådger alla typer av frågor mellan arbetsgivare och anställd. Gärna proaktivt när avtalen ska skrivas och självklart då bekymmer uppstått. Vi biträder också vid facklig förhandling och vid domstolsfall.

Till arbetsrätt
separation delad vårdnad arv

Familjejuridik och arv

Vi kan familjejuridik. Här får du goda råd inför samboskap, bröllop och skilsmässa. Vi vet vad som gäller när man separerar eller när någon dör – vi vet hur den önskade lösningen ska nås. Vi har fasta priser på t. ex. testamente och  bodelning.

Till familjeärenden och arv
avtal jurist

Bolagsrätt

Ska du bilda bolag eller förening, eller kanske omorganisera? Vi hjälper dig. Har företaget bekymmer erbjuder vi en Företagsakut, som kan göra stor skillnad.

Till bolagsrätt
Båtjuridik Foto: Anette Bargel

Båtjuridik

Vi är specialister på båtjuridik och vana båtmänniskor. Ta hjälp från oss när du ska sälja båt eller köpa båt. Kanske har du sett boken Juridik ombord som vi skrivit?

Till båtjuridik
Bilda brf rådgivning

Fastighetsrätt

Det är många lagar och regler att hålla ordning på vid fastighetsaffärer, och fel kan lätt bli dyra. Vi har kompetensen att ge dig rätt råd!

Till fastighetsärenden
Foretagsoverlatelse_dialog_forhandling_600px

Företagsöverlåtelser

Specialistråd gör stor nytta vid företagsförvärv, samgående och omstrukturering. Detsamma vid generationsväxling i familjeföretag. Vi är vana att företräda såväl köpare som säljare, i alla typer av företagsförvärv.

Till företagsöverlåtelser
jurist hyresvärd

Hyresrätt och arrenderätt

En jobbig hyresgäst eller en hyresvärd som slarvar med underhållet? Olika syn på arrendet? Vi kan dina rättigheter och hjälper dig. Vi har stor erfarenhet av hyres- och avtalsförhand-lingar, brf-ärenden samt rättstvister.

Till hyres- och arrenderätt
Varumärke advokat

Immaterialrätt

Använder någon ditt varumärke utan lov, eller behöver du hjälp med att få en produkt registrerad eller mönsterskyddad? Vi kan varumärken och upphovsrätt, och mer.

Till immaterialrätt och varumärken
advokathjälp familjejuridik

Assistans i myndighetsärenden

Ibland behöver den lilla människan hjälp för att rå på myndigheten. Vi kan dina rättigheter och hjälper dig att få ärendet riktigt skött.

Till myndighetsärenden
whiplash, patientskada advokathjälp

Har du blivit skadad?

Har du råkat ut för en whiplash, trafikskada eller arbetsplatsolycka? Blivit felbehandlad eller fått en patientskada? Vi hjälper i försäkringsärendena så du får ut rätt ersättning. Du kan också ha rätt till skadestånd. Bäst av allt, juristen är oftast kostnadsfri i dessa processer! Tveka inte att stämma av med oss om du skadat dig.

Till personskadestånd
Skadestånd avtal juridisk rådgivning

Skadestånd

Om företaget förlorar intäkter på grund av att en avtalspart eller samarbets-partner inte lever upp till ert avtal, eller bryter mot det, kan du ha rätt till skadestånd. Skadeståndsrätt är ett omfattande område att sätta sig in i så ta hjälp av oss.

Till skadeståndsärenden
juristhjälp juridisk rådgivning

Konflikt och tvist

Svårt att komma överens? Vi kan medla mellan dig och din motpart, så att en fördelaktig lösning nås. Går frågan till domstol företräder vi dig så att du får optimalt utfall.

Till tvist och medling

Om Häller Juridik

Häller Juridik bedriver juridisk rådgivning med stort engagemang och affärsmässigt kunnande. Vi är en liten byrå med kompetens och kundnärhet, och med erfarenhet från näringsliv och större advokatbyråer.

Kontaktdetaljer

Häller Juridik AB
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]hallerjuridik.se
Webbplatser: Hallerjuridik.se
Batjuristen.se

Postadress:
Häller Juridik AB, Box 68, 461 22 Trollhättan