Ring oss: 0520-22 10 20

Företagsöverlåtelser

Foretagsoverlatelse_dialog_forhandling_600pxFöretagsförvärv, samgåenden och omstruktureringar är naturliga företeelser i affärsjuridiken. Liksom generationsskiften i familjeföretag. Dessa typer av ärenden ställer stora krav på specialistkunskaper.

Vi samarbetar med externa konsulter, såväl revisorer som miljöexpertis, och kan snabbt upprätta en kvalificerad arbetsgrupp för att biträda en avtalspart.

Vi har stor erfarenhet av att företräda såväl köpare som säljare, i alla typer av företagsöverlåtelser. Från enmansföretag till bolag med många anställda. Vi hanterar ärendet effektivt och med högsta kvalitet.

 

Alla juridiktjänster

Juridik ombord bok till saluJuridik ombord vägleder dig i dina båtaffärer. Författare är juristen Lars Häller. Boken innehåller praktisk båtjuridik som hjälper båtägare, köpare och säljare, hyrare och uthyrare att undvika många obehagligheter – praktiska och ekonomiska.

Juridik ombord, 189 kronor. Beställning sänds direkt hem till din brevlåda. 
Läs mer och beställ

Om Häller Juridik

Häller Juridik bedriver juridisk rådgivning med stort engagemang och affärsmässigt kunnande. Vi är en liten byrå med kompetens och kundnärhet, och med erfarenhet från näringsliv och större advokatbyråer.

Kontaktdetaljer

Häller Juridik AB
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]hallerjuridik.se
Webbplatser: Hallerjuridik.se
Batjuristen.se

Postadress:
Häller Juridik AB, Box 68, 461 22 Trollhättan