Ring oss: 0520-22 10 20

Skadeståndsrätt

Skadeståndsrätten är ett brett rättsområde som inkluderar såväl avtalsfrågor som skadestånd utanför avtalsförhållanden, till exempel person- och sakskador.

Skadeståndsrätten utgör även grundstenen i försäkringsrätten. Lagar och regler ska bedömas i harmoni med praxis och sedvänja.

Ett stort antal fakta och samband måste beaktas, vilket ställer höga krav på den juridiska kompetensen. Som företagare sparar du tid genom att anlita jurist och du kan fokusera på kärnverksamheten. Är du privatperson kan vi dina rättigheter. Vi ger er ändamålsenliga råd för ert specifika ärende och vägleder er till bästa tänkbara lösning.

Affärsavtal jurist rådgivning

 

Alla juridiktjänster

Juridik ombord bok till saluJuridik ombord vägleder dig i dina båtaffärer. Författare är juristen Lars Häller. Boken innehåller praktisk båtjuridik som hjälper båtägare, köpare och säljare, hyrare och uthyrare att undvika många obehagligheter – praktiska och ekonomiska.

Juridik ombord, 189 kronor. Beställning sänds direkt hem till din brevlåda. 
Läs mer och beställ

Om Häller Juridik

Häller Juridik bedriver juridisk rådgivning med stort engagemang och affärsmässigt kunnande. Vi är en liten byrå med kompetens och kundnärhet, och med erfarenhet från näringsliv och större advokatbyråer.

Kontaktdetaljer

Häller Juridik AB
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]hallerjuridik.se
Webbplatser: Hallerjuridik.se
Batjuristen.se

Postadress:
Häller Juridik AB, Box 68, 461 22 Trollhättan