Ring oss: 0520-22 10 20

Tvister

Tvist jurist Två affärsmän som boxasDe flesta affärsrelationer gynnas av att parterna strävar efter att lösa sina konflikter i godo och många meningsskiljaktigheter kan lösas genom medling. Vi är kreativa förhandlare och hjälper till att finna och utnyttja möjligheter till en fördelaktig uppgörelse.

Likväl finns det tvister som inte kan göras upp i godo. Det finns ibland goda skäl att låta domstol eller skiljenämnd avgöra saken.

Framgångsrik processföring kräver omsorgsfull planering, noggranna överväganden och stor hängivenhet. Vi lämnar inget åt slumpen för att ta tillvara ditt intresse för att optimera utfallet av tvisten.

 

Alla juridiktjänster

Juridik ombord bok till saluJuridik ombord vägleder dig i dina båtaffärer. Författare är juristen Lars Häller. Boken innehåller praktisk båtjuridik som hjälper båtägare, köpare och säljare, hyrare och uthyrare att undvika många obehagligheter – praktiska och ekonomiska.

Juridik ombord, 189 kronor. Beställning sänds direkt hem till din brevlåda. 
Läs mer och beställ

Om Häller Juridik

Häller Juridik bedriver juridisk rådgivning med stort engagemang och affärsmässigt kunnande. Vi är en liten byrå med kompetens och kundnärhet, och med erfarenhet från näringsliv och större advokatbyråer.

Kontaktdetaljer

Häller Juridik AB
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]hallerjuridik.se
Webbplatser: Hallerjuridik.se
Batjuristen.se

Postadress:
Häller Juridik AB, Box 68, 461 22 Trollhättan