Ring oss: 0520-22 10 20

Om oss – Juristbyrå Häller Juridik AB

Häller Juridik bedriver juridisk rådgivning med stort engagemang och affärsmässigt kunnande. Vi är en oberoende juristbyrå med hög kompetens och med erfarenhet från näringsliv och större advokatbyråer.

Lars Häller jur.kand. och Elisabeth Larsson, Häller Juridik Juristbyrå Trollhättan Lysekil

Elisabeth Larsson och Lars Häller, Häller Juridik AB

Vi är en liten byrå med stort engagemang och kundnärhet. Detta skapar i en öppen, personlig och kreativ miljö de allra bästa förutsättningar för service åt våra klienter, vilka är såväl företag och privatpersoner. Den bästa lösningen i varje given situation är vårt enda mål.

Förstår din verksamhet

Vår rådgivning ska maximera affärsmöjligheterna för just din verksamhet, såväl legalt som kommersiellt. Affärsmässighet och förståelse för ditt affärsområde är en förutsättning för den bästa lösningen. För oss är erfarenhet, affärsmässighet och lyhördhet egenskaper som är lika viktiga som juridiken. Insikter i olika affärsklimat är också grundläggande för framgångsrika förhandlingar och goda affärsrelationer.

Stor tillgänglighet

​När du anlitar oss kan du alltid räkna med ett stort engagemang för dig och ditt ärende. Vi tar ditt förtroende på stort allvar och månar om att vara tillgängliga så snart rådgivningsbehov uppstår. Vi ger samma höga service och respekterar alla våra klienter, oavsett i vilket skede du och/eller ditt företag befinner sig.

Vi är din pålitliga samarbetspartner i såväl goda som dåliga tider.

Fråga juristen

Din fråga

Om Häller Juridik

Häller Juridik bedriver juridisk rådgivning med stort engagemang och affärsmässigt kunnande. Vi är en liten byrå med kompetens och kundnärhet, och med erfarenhet från näringsliv och större advokatbyråer.

Kontaktdetaljer

Häller Juridik AB
Spannmålsgatan 13 (besök)
461 30 Trollhättan
Tel: +46 (0)520-22 10 20
Mobil: +46 (0)708-39 62 32
E-post: info[@]hallerjuridik.se
Webbplatser: Hallerjuridik.se
Batjuristen.se

Postadress:
Häller Juridik AB, Box 68, 461 22 Trollhättan